1 Obiloviny obsahující lepek

    a/ pšenice, b/ žito, c/ ječmen, d/ oves, e/ špalda, f/ kamut nebo jejich hybridní odrůdy
    a výrobky z nich

 2 Korýši a výrobky z nich

 3 Vejce a výrobky z nich

 4 Ryby a výrobky z nich

 5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich

 6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich

 7 Mléko a výrobky z něj

 8 Skořápkové plody
   a/ mandle, b/ lískové ořechy, c/ vlašské ořechy, e/ pekanové ořechy, f/ para ořechy
   g/ pistácie, h/ makadamie a výrobky z nich

 9 Celer a výrobky z něj

10 Hořčice a výrobky z ní

11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14 Měkkýši a výrobky z nich