SRDEČNÍ ZÁLEŽITOST

komedie I Německo I 2022 I české znění I 100 min

  • Kino
  • Vstupné: 100 Kč, Valentýská akce 1+1 vstupenka zdarma
  • Kino LUNA

Valentýnská akce „1+1“ (k zakoupené vstupence je druhá zdarma)

režie: Anika Decker, scénář: Anika Decker, kamera: Moritz Anton, hudba: Michael Geldreich, Jean-Christoph Ritter, hrají: Elyas M'Barek, Lucie Heinze, Alexandra Maria Lara, Peri Baumeister, Linda Pöppel, Maren Kroymann,DenisMoschitto, AnnaThalbach Lucas Reiber, Jochen Schropp, Vanessa Rottenburg, Almila Bağrıaçık, Steven Gätjen, Rick Kavanian, Bärbel Stolz, Anton Weil, produkce: Ruediger Boess, Philipp Reuter, zvuk: Christian Bischoff

Červený koberec, zářící reflektory, ječící fanoušci, fotografové honící se za nejlepším snímkem, kameramanské štáby čekající na rozhovory – premiéra se blíží a největší filmová hvězda Marvin Bosch (Elyas M’Barek) je netrpělivě očekávána. Ale ta nepřichází. Rozhovor se zákeřnou bulvární novinářkou Bettinou Bamberger (Alexandra Maria Lara) vysílaný v přímém přenosu se totiž strašně nevydařil a Marvin před novináři i fanoušky prchá ulicemi města. Jeho zoufalý útěk skončí v hodně alternativním divadelním stand-up klubu Theatre 3000, kde se seznamuje se s jeho šéfkou Friedou (Lucie Heinze), která jej v tomto pomalu krachujícím podniku ukryje. Frieda se od jeho fanynek naprosto liší, vůbec nic si z něj totiž nedělá, jako emancipovaná mladá žena podobnými muži spíše opovrhuje. S takovým přístupem se Marvin zatím nesetkal. Díky ní však prožije bláznivou queer párty v masce klitorisu (přece, aby ho paparazzi nepoznali) a postupně zjišťuje, jak křehká a pomíjivá je sláva a že štěstí může najít tam, kde by ho nejméně čekal. Podaří se jim zachránit klub, obnovit Marvinovu pověst a dát opravdové lásce skutečnou šanci? A to vše pod bedlivým dohledem užaslé veřejnosti? (CinemArt)

Termín akce:

14.2.2023, 17:00Akce již proběhla

Předprodej:

Kino Luna: hodinu před začátkem prvního představení, zavírá se 15 minut po začátku posledního představení daného dne
KD K-TRIO: pondělí - pátek 8.00 - 19.00 (přestávka 11.30 - 12.00), sobota 8.00 - 12.00
Komorní klub: ponděllí od 9:00 do 15:00 a čtvrtek od 13:00 do 17:00


ČSFD: SRDEČNÍ ZÁLEŽITOST (ČSFD)

Akci pro Vás organizuje:

Jana Dulíková

Jana Dulíková

manažer Kina Luna

737 267 849, 596 751 712
jana.dulikova@kulturajih.cz

Rychlý dotaz k akci:



Místo konání:

Kino LUNA

Výškovická 113, Ostrava-Zábřeh, 700 30

Kino Luna je jednosálové digitální premiérové kino. Hrajeme denně 2-3 představení pro širokou veřejnost, ale nabízíme i uzavřené filmové projekce pro školy, firmy aj. Prostory lze využít také k pořádání koncertů, seminářů, prezentačních akcí apod. Kapacita sálu je 522 míst. Součástí kina je stylová kavárna Café Luna.

  



Snadná dostupnost městskou hromadnou dopravou:

Tramvaj č. 2, 6, 7, 11, 15 - zastávka Kino Luna
Autobus č. 31, 41, 77, 96 - zastávka Kino Luna

Možnost parkování. Bezbariérový přístup.



Chcete se dozvědět o našich akcích jako první?

Přihlaste se k odběru novinek:

Partneři