UKLIĎME NÁŠ JIH

Uklízíme pramen Korýtko, přidejte se k nám!

  • Kultura
  • Vstupné: zdarma

Obaly od oplatků, prázdné PET láhve, sklo a jiný odpad najdeme v našich parcích, na dětských hřištích, lavičkách a dalších místech. Ukliďme náš Jih! 

Zapojte celou rodinu, prarodiče, rodiče i děti. Užijete si příjemnou procházku a ten příjemný povznášející pocit, když uděláte něco dobrého pro všechny. V sobotu 16. 9. od 9 do 12 hodin se tak můžete spolu s námi připojit k celorepublikovému projektu Ukliďme Česko.

 Ukliďme Česko je dobrovolnická úklidová akce, která probíhá na území celé České republiky (a dokonce na pár místech mimo ni). Jejím cílem je uklidit ve veřejném prostoru nepořádek a nelegálně vzniklé černé skládky. V našem městském obvodě se do ní můžete zapojit prostřednictvím akce Ukliďme náš Jih.

Tentokrát se vypravíme k pramenu Korýtko, projdeme se kolem slepého ramene řeky Odry až ke Kinu Luna.

Sraz je v 9 hodin na parkovišti ulice Petruškova, Ostrava -  Zábřeh. Pro všechny dobrovolníky máme připraveny pytle, rukavice a malé poděkování za účast. Vyzvednout můžete nejpozději do 9.15 hodin.

 

Všechny informace k projektu, včetně toho, kdo další a kdy se do akce v našem obvodu zapojí, naleznete na webu www.uklidmecesko.cz. Tam se můžete také přihlásit jako dobrovolník ke konkrétní úklidové skupině, nebo prostě přijďte.

 

 

Termín akce:

16.9.2023, 9:00Akce již proběhla

Akci pro Vás organizuje:

Jana Kováčková

Jana Kováčková

referent pro kurzy a vzdělávání

608 812 796
jana.kovackova@kulturajih.cz

Rychlý dotaz k akci:



Chcete se dozvědět o našich akcích jako první?

Přihlaste se k odběru novinek:

Partneři