Restaurace K-TRIO
Restaurace K-TRIO

Česká kuchyně s prvky moderní gastronomie, cateringové služby i rodinné oslavy.


Polední menu

Pondělí. 30. 11. 2020

Polévka
Zeleninový boršč

Menu I
2 ks Vejce s koprovou omáčkou a houskovým knedlíkem
99 Kč

Menu II
150 g Vepřový steak v hořčici s fazolovými lusky ve slanině - BEZ LEPKU
109 Kč

Menu III
150 g Kuřecí závitek plněný šunkou a sýrem se zámeckými brambory - BEZ LEPKU
119 Kč

Úterý. 1. 12. 2020

Polévka
Drůbeží vývar s těstovinou

Menu I
100 g Hrachová kaše s uzeným masem, kyselou okurkou a čerstvým chlebem
99 Kč

Menu II
200 g Rybí karbanátky s brambory maštěnými máslem
109 Kč

Menu III
120 g Hovězí štěpánská pečeně s dušenou rýží
119 Kč

Středa. 2. 12. 2020

Polévka
Brokolicová

Menu I
100 g Kuřecí rizoto s kyselou okurkou sypané sýrem - BEZ LEPKU
99 Kč

Menu II
150 g Pečená krkovice na kyselém zelí se škvarkovými knedlíky
115 Kč

Menu III
200 g Čevapčiči s hořčicí, cibulí a pečenými brambory na tymiánu
119 Kč

Čtvrtek. 3. 12. 2020

Polévka
Hrachová

Menu I
100 g Grilovaný hermelín na listovém salátku s cizrnou, vinným octem a peč. bagetkou
99 Kč

Menu II
100 g Kuřecí wok se smaženými nudlemi a restovanou zeleninou
109 Kč

Menu III
150 g Pomalu pečený uruquayský brisket s bramborovými dolárky a pepřovou omáčkou
119 Kč

Pátek. 4. 12. 2020

Polévka
Uzená s kroupami

Menu I
300 g Pikantní kuřecí křidélka s rokfórovou omáčkou a čerstvým chlebem
99 Kč

Menu II
150 g Bratislavská vepřová plec s houskovými knedlíky
109 Kč

Menu III
150 g Vepřová panenka špikovaná česnekem na grilované zelenině s brambory ve slupce - BEZ LEPKU
119 Kč

Pondělí 30. 11. 2020

Polévka
Zeleninový boršč

Menu I
2 ks Vejce s koprovou omáčkou a houskovým knedlíkem
99 Kč

Menu II
150 g Vepřový steak v hořčici s fazolovými lusky ve slanině - BEZ LEPKU
109 Kč

Menu III
150 g Kuřecí závitek plněný šunkou a sýrem se zámeckými brambory - BEZ LEPKU
119 Kč

Úterý 1. 12. 2020

Polévka
Drůbeží vývar s těstovinou

Menu I
100 g Hrachová kaše s uzeným masem, kyselou okurkou a čerstvým chlebem
99 Kč

Menu II
200 g Rybí karbanátky s brambory maštěnými máslem
109 Kč

Menu III
120 g Hovězí štěpánská pečeně s dušenou rýží
119 Kč

Středa 2. 12. 2020

Polévka
Brokolicová

Menu I
100 g Kuřecí rizoto s kyselou okurkou sypané sýrem - BEZ LEPKU
99 Kč

Menu II
150 g Pečená krkovice na kyselém zelí se škvarkovými knedlíky
115 Kč

Menu III
200 g Čevapčiči s hořčicí, cibulí a pečenými brambory na tymiánu
119 Kč

Čtvrtek 3. 12. 2020

Polévka
Hrachová

Menu I
100 g Grilovaný hermelín na listovém salátku s cizrnou, vinným octem a peč. bagetkou
99 Kč

Menu II
100 g Kuřecí wok se smaženými nudlemi a restovanou zeleninou
109 Kč

Menu III
150 g Pomalu pečený uruquayský brisket s bramborovými dolárky a pepřovou omáčkou
119 Kč

Pátek 4. 12. 2020

Polévka
Uzená s kroupami

Menu I
300 g Pikantní kuřecí křidélka s rokfórovou omáčkou a čerstvým chlebem
99 Kč

Menu II
150 g Bratislavská vepřová plec s houskovými knedlíky
109 Kč

Menu III
150 g Vepřová panenka špikovaná česnekem na grilované zelenině s brambory ve slupce - BEZ LEPKU
119 Kč

MENU PODÁVÁME OD 11 HODIN DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.

STÁLÉ MENU pondělí - sobota 11 - 15 hod., garantujeme výdej do 15 minut od objednávky, cena včetně polévky

Polévky

300 ml Hovězí vývar z volského žebra s masem a nudlemi 39 Kč
300 ml Polévka dle denní nabídky 29 Kč

Hlavní jídla
  4. 200 g Domácí bramborové šišky s mákem, maštěné máslem 99 Kč

  5. 150 g Zvěřinový burger s brusin. majonézou a domácím nakládaným zelím 139 Kč
  6. 120 g Hovězí pivní guláš s variací knedlíků, cibulkou a feferony 119 Kč
  7. 120 g Svíčková na smetaně s domácím karlovarským knedlíkem 129 Kč
  8. 100 g Smažený sýr s hranolky Julienne a naší tatarkou VEGETARIÁNSKÉ 115 Kč
  9. 150 g Krůtí řízek s máslovou bramborovou kaší a salátkem 125 Kč
10. 100/100g Caesar salát s kuřecím masem a krutony, sypaný sýrem Grana Padano 125 Kč
Dezerty
Každý den čerstvé dezerty a buchty naší výroby dle nabídky

GASTROTÝDEN
30. 11. – 5. 12. ČERSTVÉ RYBY
200 g Pstruh na česneku a čerstvých bylinkách s gratinovanými brambory 189 Kč

125 g Grilovaný losos na špenátovém lůžku s bramborovou kaší 189 Kč
150 g Steak z tuňáka s máslovo-dýňovým pyré 199 Kč

DALŠÍ TÝDEN PŘIPRAVUJEME DOMÁCÍ UZENÁ MASA

MOŽNOST TELEFONICKÉ NEBO EMAILOVÉ OBJEDNÁVKY:
tel. 596 739 226, 607 093 518 nebo na restaurace@kulturajih.cz

Odběr poledního menu a akcí

Pravidelně si nechávejte posílat polední menu a nabídky restaurace.

Otevírací doba

V souvislosti s opatřením vlády je restaurace uzavřena. Jídla jsou vydávána přes výdejní okénko po celý den do 15 minut od objednání. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás.

Pondělí - sobota 11.00 - 20.00

Jídelní a nápojový lístek

Česká kuchyně s prvky moderní gastronomie.


Služby restaurace


  • Restaurace s kapacitou 60 míst
  • Vlastní parkoviště
  • Bezbariérový přístup
  • Wi-fi

Rodinné oslavy, svatby, promoce a jiná slavnostní setkání

  • Slavnostní tabule
  • Uzavřený prostor restaurace
  • Soukromé salónky s kapacitou 20 – 40 míst, více zde
  • Fotogalerie


Firemní večírky

  • Komplexní zajištění od A do Z
  • Možnost zajištění řízené degustace vín


Plesy a kulturní akce

  •  Komplexní gastro servis
  •  Bar s míchanými drinky
  •  Zvýhodněné večerní stravování v restauraci
  •  Odkaz na pronájem hlavního sálu ZDE


Catering na míru dle vašeho přání

  • Budovy Kulturního zařízení Ostrava-Jih
  • Vaše firemní prostory
  • Venkovní prostranství při pořádání akcí

Provoz

Více informací vám poskytne:

Martin Gavenda
Martin Gavenda
vedoucí Restaurace K-TRIO a Café Luna
Tel.: 596 739 226, 607 093 518

Tel.:


Kontaktní informace

Restaurace K-TRIO

Dr. Martínka 4, Ostrava-Hrabůvka, 700 30 
Facebook Restaurace K-TRIO